Bitlis’te ‘aile Okulu Projesi’

Bitlis Valiliği tarafından yürütülen ‘Aile Okulu Projesi’ kapsamında çalışmaların sona gelindiği belirtildi.

Bitlis’te ‘aile Okulu Projesi’

Proje kapsamında düzenlenen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu ‘Evlilikte Mutluluğun Sırrı’ seminerini İletişim Uzmanı Canten Kaya verdi. Seminer öncesi bir açıklama yapan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, projelerle Bitlis’teki birçok problemi çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Vali Yurdakul, “Bugün davet ettiğimiz uzmanımız iletişim, sevgi dili, aile içindeki iletişim gibi çok hayati bir konuyu gündeme getirecek. Bende sizlerle beraber kendisini dinleyerek, yararlanmaya çalışacağım. Bütün projelerde iletişim her şeyin başıdır. Bu buluşmanın yararlı olacağına olan inancımla emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Canten Kaya, önce kendi hayatından kesitler vererek, başarının ilk adımının kendine olan güvenden geçtiğini söyledi.

Uzun yıllar kekeme yaşadığını, bu sorununu kendine olan güvenle yendiğini, başarı için de başta ailenin güven vermesinin önemli olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bir saat süren seminer sonrasında soruları yanıtlayan İletişim Uzmanı Canten Kaya’nın ardından program hazırlanan stand-up gösterisi ile sona erdi.
Kaynak: İHA