Hasan Fehmi Kinay, Eğitim-bir-sen'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komusyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi'ni ziyaret ederek, tüm eğitim camiasının öğretmenler gününü kutladı.

Hasan Fehmi Kinay, Eğitim-bir-sen'de

Ziyarette öğretmenlerle bir araya gelen Milletvekili Kinay, “Geleceğimizi inşa eden, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin hak ettiği saygı ve değerin sonsuzluğuna olan inancımla tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Kinay, AK Parti hükümeti olarak eğitim alanında çok önemli hizmetler sunduklarını, okul binaları, ücretsiz ders kitabı dağıtımı, fatih projesiyle eğitimde teknoloji kullanımın artırılması ve 4+4+4 sistemiyle eğitimin kademelere ayrılmasının bunların göstergesi olduğunu ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube başkanı Kamil Uçan, dünyanın en zorlu mesleklerinin başında öğretmenliğin geldiğini, değişen dünya koşulları ve kültürel değerlerdeki yozlaşma sonucunda öğretmene gösterilen saygı ve değerde yozlaşma yaşandığını belirtti.

Uçan, "Çevremizde oluşan tüm olumsuzluklara rağmen, özveri ve gayretinden hiçbir şey kaybetmeden fedakarca yeni nesilleri erdemli insan olarak yetiştirme gayretinde bulunan öğretmen camiasına yapılan haksızlıkların son bulmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA