24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsun, öğretmenlerin aydınlanma, çağdaşlık, sevgi ve barış kavramlarının yerleşmesi için topluma yol gösterdiklerini bildirdi.


Erdoğdu, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, dünyanın bütün ülkelerinde öğretmenlerin önemli fedakarlıklar gösteriyor olabileceğini ama bizim öğretmenlerimizin, hangi şartta olursa olsun, hiçbir engel tanımadan, geleceğimizi emanet edeceğimiz nesilleri yetiştirmek için gösterdiği fedakarlıkla kıyaslanamayacağını belirtti.

Öğretmenlerin bir harf öğretmesi için kendilerine emanet edilmiş çocuklarla kendi çocuklarından daha fazla ilgilendiğini ifade eden Erdoğdu, mesajında şunları kaydetti:

"Onların içindeki bu sevgi, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza da geçecektir. Yeni eğitim sistemimizde yetişecek kuşaklar, mesleki ve teknik bilgileri sayesinde, gelecek yıllarda ülkemizin lokomotif gücü olacaklar. Onların yetiştirilmesi görevini üstlenen öğretmenlerimiz, vatanımızın geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Memleketimizin dağında, ovasında, yaylasında şehrinde görev yaparken, zaman zaman ekonomik ve sosyal sorunlar yaşasalar da çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden asla taviz vermiyorlar. Bu öğretmenlerimizin hakkı ödenemez."

Kaynak: AA