Aksev’den Başkan Özcan’a Ziyaret

Akdeniz Sağlık Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı (AKSEV) yönetimi, aynı zamanda vakfın üyesi olan İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a destekleri için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Aksev’den Başkan Özcan’a Ziyaret

AKSEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tamam ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, kısa bir süre önce yönetime geldiklerini kaydeden AKSEV Başkanı Tamam, vakfın 1997 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

Vakfın bir üyesi olan Özcan’a, bugüne kadar vakfa verdiği destekten dolayı teşekkür eden Tamam, plaket sundu.

AKSEV’in özellikle sağlık alanında çalışmaları olduğunu ve ihtiyacı olan öğrencilere burs veren bir vakıf olduğunu belirten Özcan da 15 yıllık görev süresi içinde AKSEV ile birlikte çok önemli projelere imza attıklarını belirtti.

AKSEV ve İçel Büyükşehir Belediyesi’nin, Adanalıoğlu Mahallesi’nde her yıl on binlerce kişiyi bir araya getirerek piknik ve konserler düzenlediğini ifade eden Özcan, “Bu kültürel etkinliklerle birlik ve beraberlik duygularının daha da pekişmesine vesile olduk. Allah kısmet eder de tekrar göreve gelirsem, bu etkinlikleri arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA