Karabalık Her Kesimden Destek Görüyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçenin farklı köşelerinde dernek ziyaretleri yanında esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunuyor.

Karabalık Her Kesimden Destek Görüyor
Başkan Karabalık gittiği yerlerde vatandaşların destek ve teveccühü ile karşılaşılanıyor.
AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Trabzonlular Derneği’ne konuk olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a dernek üyelerinin ilgisi yoğun oldu. Ahmet Dilek’in ev sahipliği yaptığı Kartepe Trabzonlular Derneği’ndeki sohbet toplantısına ilçenin dört bir köşesindeki Trabzonlular akın etti. Toplantıda AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Başkanı Muharrem Top, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Orhan Sarısüleyman, Kartepe Ziraat Bankası Müdürü Zeki Çıtlak, il genel ve belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

Dernek Başkanı Ahmet Dilek yaptığı selamlama konuşmasında yaklaşan seçimler öncesi kimin aday olduğuna bakmadıklarını ancak AK Parti’de kim başkan adayı olarak açıklanırsa onu destekleyeceklerini ifade etti.

Ziyarette, AK Parti iktidarının en önemli değişiminin belediyecilikte gerçekleştirdiğine dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Belediyecilik anlayışımız ve mantalitesi de değişti. Su, yol getiren belediyecilik algısı değil. Doğumdan ölüme, doğumdan önce ve ölümden sonrası hizmetlerde buna dahil oldu. Bu da Ak Parti belediyeciliği ile oldu. Bu konu Kartepe’de de 2009 da milat oldu. Birleştik, rahmet oldu bereket oldu. Bu koskoca ilçede belediye nasıl hizmet edecek diyen kesimleri dikkate almadan işimizin başına geçtik. 4 yıl 7 ay sonunda görüyoruz ki halkımızın istek ve ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri gördük. Bunu el birliği ile AK Parti İktidarının getirdiği moral ve güçle gerçekleştirdik. Tüm hizmetler görülürken en önemlisi Kartepe gönüllerde birleşti” dedi.

Gönül birliği el birliği ile gönüllere giden sağlam köprüler kurduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe’nin sahip olduğu değerleri hizmetlerle taçlandırdıklarını kaydetti.

Aday adaylığı sürecinde temayül yoklaması öncesi bu tür toplantılarla diğer arkadaşların alanını daraltmamak için kaçındığını ifade eden Başkan Karabalık, “AK Parti’deki bu yarış bir nezaket tanıtım yarışıdır. Nefis testidir. Sabır testidir. Ben burada belediye başkanı olarak diğer aday adayı arkadaşların alanını daraltmamak için bu tür toplantıları temayülden önce yapmadım. Çünkü ben sizin önünüze ilk defa çıkmıyorum. Biz nefis testi devam ederken yine sokaklarda yine halkımızla yine beraberdik. Hep beraber olduk dua aldık, iyi günde de kötü günde de yanınızda olduk. Şimdi bizi bu süreçte ziyaret etmediniz diye gönül koyulmasın diye geçmişte olduğu gibi bugün de buradayız. Bugüne kadar hep sizlerden destek istedik. Sizde partimize hep destek verdiniz. Biz aday çıkarsak böyle devam edeceğiz. Başka biri aday çıkarsa biz partimiz çıksın diye çalışacağız. Bundan sizler, Kartepeliler ve partimiz kazanacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA