AK Partili İdris Bal'dan hodri meydan

Partisi tarafından ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, "Bir delil olmadan bana yönelik karalama başladı. Bu iddialarında samimilerse hodri meydan" dedi.

AK Partili İdris Bal'dan hodri meydan
Partisi tarafından ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, 'Bir delil olmadan bana yönelik karalama başladı. Bu iddialarında samimilerse hodri meydan' dedi.

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu 360 Derece programına konuk olan İdris Bal, Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları sonrası ilk kez konuştu. Bal, istifa sürecini değerlendirdiğini söyledi. Dershane ile ilgili çıkışından dolayı kendisi hakkında karalama kampanyası başlatıldığını belirten Bal, Kızılcahamam Kampı'nda konuşulanlarını sızdırmadığını söyleyerek hodri meydan dedi.

AK Partili Bal konuşmasında şunları söyledi:

'Dershane meselesindeki görüşlerim ülkemin yararınadır. Bu yüzden bir karalama kampanyası başlatıldı aleyhimde. Özellikle sosyal medyada birileri beni takip etti. Odamın kapısının bile resmi çekildi.'Neredesin, nereye gidiyorsun?'gibi tahrik edici ifadeler oldu. Bir delil olmadan konuşmamak lazım. Hiç bir delil yokken bana yönelik karalama başladı.'Oradaki bilgiyi sızdırdı'dediler. Ben tüm samimiyetimle söylüyorum; benimle hiç bir alakası yoktur. Hatta twitter hesabımdan da böyle bir şey olmadığına dair inandığım kutsal değerlerin üzerine söz verdim.

'GÖZDEN DÜŞÜRMEK İÇİN BANA ÇAMUR ATIYORLAR'


Eğer iddia edenler samimi ise onlara hodri meydan diyorum. İspat etsinler. Çünkü böyle bir şey yok. Bu sadece çamur atmak, gözden düşürmek için yapıldı. Burada esas sebep benim dershaneler meselesindeki net tavrımdır.' BEYAZ GAZETE