Kent Konseyi Engelli Meclisi’nden Teşekkür

Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Kent Konseyi Engelli Meclisi’nden Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak yaptıkları kaldırımları, yol ve parkları, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde tasarladıklarını kaydetti.

Başkan Böcek, sokaklarda hassasiyet gösterdikleri bu anlayışı, Konyaaltı Belediyesi hizmet binasının tasarımında da ortaya koyduklarını söyledi.

Başkan Böcek, Antalya’da örnek bir kamu binası olan belediye hizmet binasında özellikle merdivensiz giriş katı ve engelli tuvaletleri gibi unsurlara dikkat ettiklerini kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi’nde (KOSHİM) engelli vatandaşlar için sesli kütüphaneye yer verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, bunun yanı sıra engelli danışma merkezinin de yine burada hizmete açıldığını söyledi.

Konyaaltı Belediyesi hizmet binasının her katını gezerek inceleyen Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural, Başkan Böcek’in duyarlı yaklaşımından ötürü kendisine teşekkür ederek, Konyaaltı Belediyesi’nin engelli dostu olduğunu yerinde gördüklerini ifade etti.

Kaynak: İHA