Boder’den Başkan Kocadon’ateşekkür Plaketi

Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Boder’den Başkan Kocadon’ateşekkür Plaketi

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan BODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt‘’Bodrum Belediyesi veBodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Başkanı (BOYTAV) Sayın Mehmet Kocadon'u yönetim kurulumuz olarak ziyaret ettik. Ziyaretimizin sebebi, Mehmet Kocadon'un Bodrum turizmine yapmış olduğu değerli katkılardır, kendisine teşekkürlerimizi sunduk. Özellikle önce Bodrum sonra da ülke tanıtımı için BOYTAV Başkanı olarak müthiş bir enerjiyle çalışmakta ve bu enerjisi tüm üyelerimize de olumlu şekilde yansımaktadır. Mehmet Kocadon'un her zaman söylediği ‘Bodrum Türkiye'nin dünyaya açılan medeni yüzüdür’ sözleri ile yapılan yurt dışı tanıtım çalışmalarının meyvelerini artık toplamaya başladık. Bodrum'daki konaklama sektörü olarak Bodrum Belediye Başkanı ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon'a ülkemiz ve Bodrumumuzun tanıtımına yaptığı büyük katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisine bir teşekkür plaketi takdim etmek istedik. Ayrıca kış turizminin canlanması için dün Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar İşletmesi Mondial Genel Müdürü GiuseppeRusso ile bir görüşmemiz oldu. Kışın havayoluyla direkt Bodrum'a ulaşım konularını konuştuk. Sayın Mehmet Kocadon'un ortaya koyduğu müthiş bir proje var. Eğer o proje gerçekleşirse otellerimiz kış aylarında da doluluk yüzdesini yakalayacak’’ dedi.

BODER'in ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirterek bir açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, “Ben Bodrum'un tanıtımını, teşekkür plaketlerini dolabıma doldurmak için değil, Bodrum markasınıngerektiği yere gelmesi için yapıyorum. Bodrum bir dünya markası, bunu hiç bir zaman unutmayalım. Ayrıca bu çalışma tek başıma yapmış olduğum bir çalışma da değil. Başkanlığını yürüttüğüm Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı'nda çok değerli ve gece gündüz fedakarca çalışan arkadaşlarımız var. Tanıtım işi ekip işidir. Bu ekipte sadece otel sahipleri ya da restoran-kafe işletmecileri yok, Bodrum Halkı da beldemizin tanıtımında önemli rol almaktadır. Bodrum Halkının gelen turistlere gösterdikleri misafirperverlik Bodrum tanıtımına katkı sağlıyor. Ben BODER üyelerimizin bu teşekkür plaketini BOYTAV üyeleri ve çok değerli Bodrum Halkı adına alıyorum” diye konuştu.

Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Başkanı Mehmet Kocadon,Milas Kaymakamı Fuat Gürel, BODTO Başkan Vekili Mehmet Ayaz ve meclis üyeleri, BODER Başkanı Halil Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, DHMİ Baş Müdürü Durmuş Duman, Terminal Operasyon Müdürü Ferda Duraner veMondial Bodrum Milas Havalimanı İşletmesinin İtalyan Genel Müdürü GiuseppeRusso’nun katıldığı kış turizmini canlandırma toplantısında Bodrum’un kendi uçağını kiralayıp, kendi turistini taşıması projesini sunmuş, proje toplantıda büyük destek görmüştü.
Kaynak: İHA