Albaş Açıklaması

AK Parti Torbalı Belediye Başkan aday adayı Nurettin Albaş teşkilata çok önem verdiğini belirterek, belediyecilik hizmetlerinde şeffaf belediyecilik anlayışını ön planda tutacaklarını kaydetti.

Albaş Açıklaması
Torbalılı vatandaşlara halktan uzak belediye başkanlığı profilini asla sunmayacaklarını ifade eden AK Parti’li aday adayı Albaş, “Halk, kapalı kapılar ardında bir yönetim istemiyor. Bu konudaki şikayet Torbalı’da had safhada ve her zaman gündemde.
TORBALI,TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK
“76 milyon milletimiz biliyor ki AK Belediyecilik anlayışında güvene dayalı, millet iradesinin hakim olduğu yönetim anlayışı bir düstur olarak kabul edilir” diye konuşan Albaş, “Bu nedenle şeffaflık bizim vazgeçilmez ilkemiz. Allah nasip ederse Torbalı ilçesinde bütün Türkiye’ye örnek olacak şekilde şeffaf yönetimde bir milat başlatmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımıza önce aday daha sonra da Torbalı Belediye Başkanı olmam halinde, Allah nasip ederse şeffaf bir belediyecilik anlayışının sözünü veriyorum. Sözümüz söz!” dedi.

‘ÇÖZÜMLER AK PARTİNİN SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA OLUR’
“Önceliğimiz sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza AK hizmetleri sunmak” diyen Nurettin Albaş, “Parti Genel merkezimiz tarafından hangi arkadaşım aday olarak belirlenirse belirlensin önümüzdeki süreçte seçim meydanlarında aday olan arkadaşımızın yanında olacak, Torbalı Belediyesi ve diğer Belediye Başkanlıklarının AK Partinin iktidarıyla sonuçlanması için gayretli bir şekilde çalışacağız. Sorunları da çözümleri de biliyoruz. Çözümler AK Partinin sosyal belediyecilik anlayışıyla olur” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA