Gamep, Markaları Taçlandırıyor

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP), "Bölge Kalkınıyor Hedef 2023" sloganıyla 50'den fazla markaya ödül dağıtacak.

Gamep, Markaları Taçlandırıyor

GAMEP tarafından düzenlenen “Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni” 17 farklı ilden 50 büyük markayı bir araya getirecek. “Dünya Markaları Bu Topraklardan Çıkacak” temasıyla hazırlanan GAMEP ödül töreninin onur konuğu ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu olacak.

Tertip Komitesi tarafından belirlenen firmaların bulundukları illerde istikrar ve istihdamlarını devam ettirmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen ödül törenine Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinden 50 farklı sanayi kuruluşunun yöneticileri katılacak.

Törende İskenderun'dan Atakaş Şirketler Grubu, Tosyalı Holding Öztrans ve Osmaniye'den Delsa Filtre ödül alacaklar arasında bulunuyor.

GAMEP ve ASKON işadamları işbirliğinin özel davetlisi olarak 22 Kasım 2013 tarihinde Gaziantep’e gelmesi beklenen KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, 3 gün sürecek yoğun programında şehirde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunacak. 23 Kasım 2013 Cumartesi günü resmi ziyaretlerinin ardından Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan 'Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni'ne katılacak olan Eroğlu, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bazı işletmeleri gezecek. Gaziantep ziyaretinde yerel ve ulusal medya çalışanlarıyla da özel olarak bir araya gelecek olan Eroğlu, 24 Kasım’da Gaziantep’ten ayrılacak.

Medya ve iş dünyasının bir araya geleceği ödül töreninin sunuculuğunu ise Dolunay Soysert yapacak.

Bölgede bulunan 10 ayrı ilde yayın yapan çok sayıda yerel televizyon kanalı ve bazı ulusal kanalların canlı olarak ekranlara getireceği törende, Gaziantep’in sosyal ve kültürel alanda gelişmesine katkı sunan 10 kişiye de onur plaketi verilecek.
Kaynak: İHA