Başkan Karahan’a Firuze Teşekkürü

Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kütahya’nın Simav ilçesinde, “İdeal Eğitimcinin Özellikleri” konulu konferansa katıldı.

Başkan Karahan’a Firuze Teşekkürü

Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği tarafından Eynal Kaplıcaları Firuze Salonunda düzenlenen konferansa eğitimciler yoğun ilgi gösterdi.

Vakkasoğlu, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın yanı sıra Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi’nin şube müdürleri ve bazı eğitim sendikası yöneticilerininde birlikte izlediği konferansta meslektaşlarına ideal bir eğitimcinin özelliklerini uzun uzun anlattı.

Öğretmenlerin kendilerini sürekli yenilemeleri gerektiğine vurgu yapan Vakkasoğlu, iyi bir öğretmenin öğrencilerin kendilerini güven içinde hissetmelerini sağlayacak ortam oluşturmasını istedi..

Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurullah Aydoğan konferans için Firuze Salonunu kendilerine tahsis eden Belediye Başkanı Kasım Karahan ile katılımcılara teşekkür etti. Aydoğan, “Davetlilere görsel bir şölen sunan Firuze Salonu ile gururlandık” dedi.

Kaynak: İHA