Başkan Gümrükçüoğlu İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Şalpazarı AK Parti Kasım ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Başkan Gümrükçüoğlu İlçe Gezilerine Devam Ediyor
Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Metin Günay ve partililer katıldı.


Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda yaptığı konuşmada son zamanlarda demokratikleşme adına elde edilen kazanımları koruma adına yaklaşmakta olan yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, “Hepinizin bildiği gibi 2014 yerel seçimlerinin ardından 3 ay sonra ilk defa Türkiye Cumhuriyeti’nde halk oylamasıyla yapılacak bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Biz yerel seçimlerden ne kadar güçlü çıkarsak akabinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de o kadar güçlü oluruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yapılacak genel seçimlerden de çok daha güçlü çıkmalıyız. Bu nedenle 2014’te yapılacak yerel seçimler çok öneme haizdir” şeklinde konuştu.

23-24 Kasım tarihleri arasında tarih ve uygarlık kenti Trabzon’u ziyaret edecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı iyi şekilde ağırlayacaklarını söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın Başbakanımız şehrimize, bölgemize ve ülkemize çok büyük hizmetler yaptı. Bir Trabzon sevdalısı olan Başbakan’ımıza hizmetlerinden ötürü Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında Trabzon’un Büyükşehir olmasının şehrin geneline hizmet olarak yansıyacağını ifade ederek, ‘Şalpazarı gibi merkeze uzak kalan ilçeleri de bu hizmetlerden daha iyi bir şekilde faydalanacağını da sözlerine ekledi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada ülkenin her geçen gün hızlı bir şekilde geliştiğini ve değiştiğini kaydetti.

Balta, “Bakan yardımcılığım döneminde 46 ili ziyaret ettim. Türkiye’deki değişimi farklı şehirlerde de görme fırsatım oldu. Türkiye’de 2002 yılından bu yana sağlıktan ulaşıma kadar çok büyük değişimler oldu. O günün hizmet kalitesi ile bugünün hizmet kalitesi arasında dağlar kadar fark var. 3 bin 500 liralık kişi başına düşen milli gelir 10 bin 500 TL’ye çıktı. Vatandaşım memnuniyeti de buna bağlı olarak yükseldi. Artık halkımız var olan güzelliklerin daha da artmasını istiyor.” ifadelerini kulandı.
Kaynak: İHA