Ankara Tiyatro Festivali devam ediyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali devam ediyor.

Ankara Tiyatro Festivali devam ediyor
Ankara Yenimahalle Belediyesi 'nin katkılarıyla Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali devam ediyor.

Festival süresince her akşam bir oyuna ev sahipliği yapacak olan Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu 'nda bu kez “Korkudan Korkmak” sahnelendi. Aziz Nesin 'in hikayesinden derlenerek hazırlanan oyunu, çok sayıda tiyatro sever beğeniyle izledi. Moda Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen kabare tarzı 2 perdelik komedi oyunu, tiyatro severlerden tam not aldı.
Toplum üzerinde oluşturulan korkunun kara mizah ustası Aziz Nesin 'in diliyle anlatıldığı oyun, insanları güldürürken düşündürdü. Oyunu çok beğenen vatandaşlar, sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar 'a teşekkür etti. Türkan Aktoprak 'ın uyarlayıp yönettiği oyunda başrolleri Gülriz Kaşbaş, Murat Akkuş, Türkan Aktoprak, Gülşah Arslan ve Dilay Dilaver paylaştı.

HER AKŞAM YENİ OYUN

Festival kapsamında 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu 21 Kasım Perşembe “Neçirvan”, 22 Kasım Cuma “İstanbul Efendisi”, 23 Kasım Cumartesi “Londra 'da Acı Komedi”, 24 Kasım Pazar “Karış Karış” ve 25 Kasım Pazartesi ise “Kadın Ölüleri” adlı oyunlara ev sahipliği yapacak. Oyunların başlama saati ise 20.00 olacak.

Ankara Tiyatro Festivali devam ediyor

Ankara Tiyatro Festivali devam ediyor