Ablasının Yüzünde Şişe Parçaladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tartıştığı ablasının suratında cam şişe parçalayan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ablasının Yüzünde Şişe Parçaladı

Alınan bilgiye göre, 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi’nde bir şahsın ablasını darp ettiği yönünde ihbar alan polis ekipleri olay yerine geldi. Darp ettikten sonra ablasının yüzünde cam şişe parçalayan Yusuf E. (30), Aynur E. (36) isimli ablasını çalıştığı kargo şirketine ait araca alarak olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri aracın peşine düşerek aracı Dere Sokak üzerinde durdurdu.

Yüzü parçalanan Aynur E. için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı haldeki Aynur E.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Öfkeli kardeş Yusuf E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Annesi ile birlikte yaşayan Aynur E.’nin bir yemek şirketinde çalıştığı ve kardeşi ile ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı öğrenildi. Yüzü parçalanan Aynur E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA