Tanju Çolak, Bozüyük Futbol Akademisi'ni Ziyaret Etti

Bilecik’in Bozüyük ilçesine gelen ünlü futbolcu Tanju Çolak, distribütörü olduğu Tanju Çolak Futbol Akademisi'ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Tanju Çolak, Bozüyük Futbol Akademisi'ni Ziyaret Etti

Halı sahada yapılan antrenmana katılan Tanju Çolak, akademi sorumlusu Metin Aker ve antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tanju Çolak yapılan çalışmaları ve gelinen son noktayı değerlendirdi. Tanju Çolak yaptığı açıklamada, "3 ay önce Bozüyük'te açılan Tanju Çolak Futbol Akademisi, var hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Şu anda 110 öğrencimiz bu akademi eğitim alıyor. Bu sayının kısa zaman içerisinde 150'ye ulaşacağını tahmin ediyorum. Burada Metin Aker kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Onun çaba ve gayretleriyle akademimiz güzel ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Ailelerin olaya bakış açıları ve mutlu olmaları, çocukların evdeki disiplini, iyi bir birey olmaları bizleri çok mutlu ediyor. En başında akademinin ilk şartının derslerdeki başarı olduğunu ve başarısız öğrencilere akademide yer vermeyeceğimizi söylemiştik. Bu konuda ailelerde son derece mutlu ve memnunlar. Çok iyi görüşler alıyoruz. 110 öğrencimiz içerisinde 6-7 öğrencimizin oldukça yetenekli olduklarını gözlemliyoruz. Bu çocuklarımız içerisinden 2-3 tanesini futbolcu yapabilirsek 'Ne mutlu bize' diyoruz. Çocuklarımız futbolcu olmasalar da altyapı olarak iyi bir eğitim alacak ve iyi bir birey olacaklar. Kaliteli ve disiplinli büyüyecekler. Biz olaya bu açıdan bakıyoruz. Geldik ve izlemeye devam ediyoruz. Buradaki sorumlumuz Metin Aker'dir. Yeni kurduğu Bozüyük 4 Eylül Spor Kulübü ile ortaklaşa bir planlama içerisindeyiz. Öğrencilerimizin ara tatilinde Tanju Çolak Futbol Akademilerinin tamamının yer aldığı 3-4 günlük bir kamp yapmayı planlıyoruz" dedi.

Akademi Sorumlusu Metin Aker ise akademide önceliğin eğitim, sağlık, disiplin ve bireysel eğitim olduğunu vurgulayarak, "Bu doğrultuda bize katılmak isteyen herkese bu konuda gerekli bilgiler veriliyor. Sağlık, beslenme, uyku düzeni ve düzenli bir yaşam kısımlarında 6 ve 16 yaş arasındaki çocuklarımıza bu eğitimler veriliyor. Ardından teknik ve teorik eğitimlere geçiliyor. Eğitimlerimiz ve kayıtlarımız devam ediyor. İnşallah daha sağlıklı bir eğitim ve futbolla Bozüyük'te hizmet etmeye Tanju ve Yücel hocam sayesinde devam edeceğiz" diye konuştu.

Burada futbolcular ve aileleriyle görüşerek hatıra fotoğrafı çektiren Çolak, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın davetlisi olarak katıldığı öğle yemeğinin ardından ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA