Mhp Lideri Bahçeli Kayseri’de

Aday tanıtım toplantısı için Kayseri’ye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın Türk siyasetinde gelmiş geçmiş en tehlikeli başbakan olduğunu söyledi.

Mhp Lideri Bahçeli Kayseri’de

MHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MHP 2. Aday Takdim Toplantısı’na katılan Bahçeli, “Erciyes Dağı kadar görkemli ve Erciyes Dağı kadar dik duruşlu kardeşlerimin karşısında olmaktan kıvanç duymaktayım” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bu muhteşem toplantının tertip edilmesinde emeği geçen Kayseri İl Başkanımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday olsun olmasın samimiyetle iyi niyetle partimizin başarısı için çaba gösteren dava arkadaşlarıma takdirlerimi bildiriyorum. Yeni bir diriliş ve yeniden doğuş olarak da gördüğümüz 30 mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimine 148 gün kaldı. Bu seçimin ne kadar önemli ve tarihi nitelikte olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı sabırla yürütüyoruz. Elbette başarıdan başka bir seçeneğimizin olmadığının farkındayız.”
İradelerinin sonuna kadar arkasında olduklarını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 44 yıllık tecrübesi ve üretken belediyecilik çalışmalarıyla ipi göğüslemeye çok yakın olduğunu belirterek, “Ülkemizin sorunları büyük ve çok boyutludur. Bölünmemizi projelendiren, zayıflamamızı bekleyen kim varsa bekleme halindedir. Başbakan Erdoğan, ağırlaşan sorunların lokomotifi olmaktan, küresel oyunlara, kanlı operasyonlara baş çekmekten çekinmemektedir. Milli insani ve vicdani hasetlerini kaybeden, hidayetle yollarını bir daha kesişmemek üzere ayıran iktidar, bugünkü durumun bir numaraları faili durumundadır” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, 11 yıllık AKP iktidarı döneminde ülkenin büyük ölçüde zarar gördüğünü savunarak sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hiçbir iktidar bugünkü gibi milli ve manevi değerlerimizle oynamadı. Hiçbir iktidar şu günlerde olduğu gibi Türk’le etnik kimliğiyle yabancılarla boy ölçüşecek kadar hasım olmamıştır. AKP iktidarı 11 yıldır ülkeyi altüst etmiştir. Büyük milletimize kin duyanlar AKP’ye hız vermiştir. Başbakan Erdoğan milli iradeyi, Kayseri’nin verdiği milli iradeyi malzeme yapmıştır. Bu zihniyet demokrasi ile arasına duvar örmüştür. Bu zihniyet diktatörlük sevdasına kapılmış toplumun tüm kesimlerini şiddet ve baskı ile suçlamayla bölüm sükunetine mahkum etmeye kalmamıştır. AKP iktidarı uzadıkça Başbakan Erdoğan şımarmıştır. Başbakan Erdoğan PKK’ya sözde demokratik paketle ikramda bulunan fakat Kayserili kardeşime acı reçete sunan bu başbakandır. Başbakan Türk siyasetinde gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir. Bu şahsiyetin milli değerleri uzun süre önce ihtilaf etmiş ve Türkiye’ye gönül bağlılığı da şekilcilikten ibarettir. Başbakan demokratik terbiye ve adaptan nasiplenmemiştir. ‘Eğer bu ülkede bir diktatör var ise buyursunlar bu diktatörü sandıkta indirsinler’ diyor Başbakan Erdoğan. Sayın Başbakan Türk milleti inmeyeceğini düşündüğün koltuğundan yakında indirip seni o koltuktan Yüce Divan’a postalayacaktır. El mi yaman bey mi yaman, o zaman göreceksin. Pervasızlığının, bölücülüğünün, kibrinin bedelini mutlaka ödeyeceksin. Orta Doğu emirlerinin hesabını mutlaka vereceksin. Recep Tayyip Erdoğan sandıkla başbakan olmuş, yine sandıkla baş bölücülükle hüküm giyecektir. Kayseri bu tarihi hesaplaşmaya, Milli Mücadele kıvamındaki bu kutlu göreve hazır mı? Sizler milli iradenin kesin kararını Başbakan Erdoğan’ın önüne koyacak mısınız? Ne mutlu Türk’üm diyene sözünden ödü kopanları geldikleri gibi gönderecek misiniz? Türkiye 30 Mart 2014’te ayağa kalkmalıdır. Kayserili kardeşim, ‘Artık yeter’ demeli ve mührünü üç hilale vurmalıdır. Artık yeter, şimdi söz Türkiye’nin, artık yeter, şimdi söz Kayseri’nin. Sözümü yere düşürenleri affetme milletim. İsmini yok sayanları hoş görme milletim. Kayserili kardeşim; seni işsiz, fakir ve çaresiz bırakanlara, ‘Artık yeter’ deme zamanı gelmiştir. Bir sebeple AKP’ye oy vermiş muhterem kardeşlerim. Nereye kadar dayanacaksın? Nereye kadar sabır göstereceksin? ‘Artık yeter’ demek için neyi bekliyorsunuz? Allah için soruyorum. Daha neyin olmasını bekliyorsunuz? İktidardakilerle geçen her gün isleme zarardır. Türklüğün kaybıdır. Bunlarla geçen her gün uçurumun dibine çekilmektir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA