AK Partili vekiller Kızılcahamam'da

AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ilk gününe, bazı milletvekilleri sabah sporu yaparak başladı.

AK Partili vekiller Kızılcahamam'da
AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 'nın ilk gününe, bazı milletvekilleri sabah sporu yaparak başladı.

Toplantının yapılacağı otelden sabah erken saatlerde çıkan Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve eşi, Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile Kültür Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı otel çevresinde yürüyüş yaptılar.

Sabah sporu öncesinde gazetecilerle sohbet eden Necati Çetinkaya, erken saatte işe başlamaları nedeniyle onları tebrik etti. Sporun önemine işaret eden Çetinkaya, vücudun kutsal bir emanet olduğunu ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini bildirdi.

Hayatı boyunca spor yaptığını, yurt dışında olsa da spordan vazgeçmediğini anlatan Çetinkaya, spora gelen vekil sayısının azlığından şikayet etti. Çetinkaya, “Geçen dönemlerde yanıma birkaç kişi daha geliyordu. Tabii Meclis Başkanım Cemil Bey olsaydı... en sadık kalan Cemil Bey oldu” dedi.

Harun Tüfekçi, Mevlüt Akgün ve Bilal Uçar da Kızılcahamam'ın havasının temiz olduğunu ve bundan yararlanmak istediklerini söylediler.

İsmail Güneş ise günlük 8-10 kilometrelik koşu yapmaya çalıştığını, cep telefonuna koşulan mesafeyi ölçen bir program yüklediğini ifade etti.

Abdülkerim Gök de fırsat buldukça spor yaptığını söyledi.

Öte yandan toplantının gerçekleştirildiği otelin karşısındaki helikopter pistinde Sağlık Bakanlığına ait bir helikopterin bekletildiği ve otel binasına Türk bayrağının yanı sıra AK Parti bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk ve Başbakan Erdoğan'ın posterlerinin asıldığı görüldü.