Chp Sungurlu’da Adayını Tanıttı

CHP Sungurlu Belediye Başkan Adayı Cemil Çobaner’in adaylığının kesinleşmesinin ardından yapılan tanıtım toplantısına CHP Çorum milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Cengiz Atlas, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Sungurlu İlçe Başkanı Mustafa Şen ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Chp Sungurlu’da Adayını Tanıttı

Özgürler Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse "Önümüzde sadece Sungurlu için değil Sadece Çorum için değil bana göre Türkiye ve tüm dünya için önemli bir seçimin arifesindeyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Örgütü olarak Çorumumuzun büyüyen ve en büyük ilçesi olan Sungurlu’da 2014 yerel seçim startını veriyoruz" dedi.

"Biz bugün Sungurlu’da Cemil Çobaner Başkanımızla beraber ilk düğmeyi doğru iliklediğimize inanıyorum diyen Tufan Köse, “Sungurlu 1994 yılında bıraktığımız gibi duruyor. Çorum’da 1994’te bıraktığımız gibi duruyor. Biz Çorum’un da Sungurlu’nun da kaderini değiştirmeye talibiz. Birlik ve beraberliğimizi sağladığımız takdirde Biz nasıl Sungurlu’da kaybettiysek, tekrar kazanan olacağız. Benim inancım budur. Kim ne derse desin, işimizin kolay olmadığını biliyorum ama asla ve asla olmayacak duaya amin demiyoruz. Sungurlu’nun sosyal demokrat bir belediyeye ihtiyacı var. Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum. Cemil Çobaner sadece CHP’ye oy verenlerin başkanı değil, 33 bin kişinin belediye başkanı olacaktır” diye konuştu.

Bugün Sungurlu Belediye Başkan Adayımızı sizlere tanıtmak için buradayız diyen CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas ise, “Bugün Sungurlu’da çok özel ve güzel bir günü yaşıyoruz. Sungurlu için çok şey yapacağına inandığımız Sungurlu Belediye Başkan Adayımız Cemil Çobaner’i sizlere tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

CHP Sungurlu Belediye Başkan Adayı Cemil Çobaner ise, “Benim siyasete atılmamda ki en büyük etken rahmetli İlhan Sarıaltın’dır. Şunu gördüm insanlar siyasetçilere her zaman bir kulp takarlar. Bunu bize takamayacaklar. Biz elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışcağız. Sungurlu’da şuana kadar yapılamayanları yapacağız. Bu yola çok güzel bir ekiple çıkacağız. Hep birlikte kazancağız. Bizim davamız Sungurlu, çünkü yapılamayanlar var. Son 10 senenin Sungurlusundan memnun musunuz diye ben çok kişiye sordum. Memnun olan bir kişi varsa yarın adaylığımdan çekileceğimi söyledim. Bunu AK Partililere de sordum, onların içinden dahi bir kişi çıkmadı. İşte bunun için biz bu yola çıktık. Rahmetli İlhan Sarıaltın’ın 1994’deki bıraktığı bayrağı tekrar dikmek için yola çıktım” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA