Tyb, Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesi, geleneksel olarak sürdürdüğü Cuma Sohbetleri’nde konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Tyb, Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor
TYB’nin bu haftaki konukları Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun ve eşi ile türkücü Cuma Sezer oldu.

TYB Şanlıurfa Şube Başkan Vekili Dr. Mahmut Kaya, Başkan Yardımcısı S. Ahmet Kaya, Şube Sekreteri Eyyüp Azlal, Denetim Kurulu Üyeleri ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Müslüm Abacıoğlu, TYB Üyeleri Mehmet Akbaş, Mehmet Talat Akay, Gül San, Şahban Kılıç, Abdülkadir Karacabey, Vehbi Uzundağ, Yunus Emre Gayberi, Ali Tutluoğlu, Ömer Salih Ünlü, Mustafa Küçük ve İshak Polat, Emin Tekbaş, Mehmet Emin Tapan’ın da hazır bulunduğu gecede Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun okuduğu şiirleriyle herkesi büyülerken, sanatçı Cuma Sezer de okuduğu gazel ve türküleriyle mest etti.

Şairlerin atışmasını andıran güzel bir ortamın yaşandığı TYB Cuma Sohbetleri’nde Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun, Ömer Salih Ünlü, Eyyüp Azlal, Ali Tutluoğlu, Eyyüp Azlal, Mehmet Emin Tapan karşılıklı şiirler okuyarak adeta birbirlerine nazire yaparken, şiir aralarında gazel ve türküler okuyan Cuma Sezer de geceye renk kattı.

TYB Şanlıurfa Şube Başkan Vekili Dr. Mahmut Kaya, Elazığ ve Yozgat yöresinden misafirleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirip, TYB Şanlıurfa Şubesi’nin çalışmaları konusunda bilgiler verdi.

Konuklardan Eğitimci-Yazar Yusuf Dursun, “Yazarlar Birliği’nin geleneksel olarak sürdürdüğünü öğrendiğimiz Cuma Sohbetleri’nin böyle şen şakrak, edebi ve memleket konularının tartışıldığı, karşılıklı konu açıklamaların yapıldığı güzel bir ortam olduğunu bilmiyorduk. Gösterilen misafirperverlikten dolayı Yazarlar Birliği Başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA