Chp'li Levent Köstem Açıklaması

Buca'da başkanı olduğu Köstem Vakfı'nın merkez binasında ilçenin çeşitli kesimlerinden gelen vatandaşlarla sohbet eden CHP Başkan Aday Adayı Doç.Dr. Levent Köstem, "Ekibimle birlikte hazırladığımız projelerimizi aday olduğum gün açıklamaya başlayacağım" diye konuştu.

Chp'li Levent Köstem Açıklaması

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Doç.Dr. Levent Köstem, yoğun geçen Engelsiz İzmir Projesi'nin ardından, seçim çalışmalarına yeniden hız verdi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen ve Levent Köstem başkanlığında yürütülen Engelsiz İzmir Projesi'nin yorgunluğunu üzerinden atmadan parti çalışmalarına devam eden Köstem, başkanı olduğu Köstem Vakfı'nın Buca'daki Karakol Sokağı üzerinde bulunan binasında, ilçenin çeşitli kesimlerinden gelen vatandaşlarla sohbet etti ve aday olup seçildiği taktirde Buca'ya neler yapacağını anlattı. Buca'nın değişimi hakettiğini vurgulayan Köstem, özellikle Dokuz Eylül Üniversitesi ile elele vererek kente çağdaş güzellikler ve konfor kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

"Ekibimizle birlikte hazırladığımız projelerimizi aday olduğum gün açıklamaya başlayacağım" diyen Doç.Dr. Köstem, "Bütün aday adayları olarak, güzel bir Buca yaratma hayali ile çalışıyoruz. Dilerim, bunu ey iyi başaran kazanır" diye konuştu.

CHP'nin bugün demokratik yapısıyla kendisini ve arkadaşlarını cesaretlendirdiğinin altını çizen Köstem, "Aynı demokratik yapı çerçevesinde adil bir kararla aday belirleneceğine ilan inancım tamdır"diye ekledi.

Levent Köstem, halkın sorularını da cevaplandırdı ve "Önümüzdeki yerel seçimler, Buca'nın kaderini değiştirecektir. Değişimden ve gelişimden bir türlü nasibini almayan bu kente, halkla elele vererek bütün gücümüzle sahip çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA