Chp'li Kemal Karataş Açıklaması

CHP'nin İzmir'deki "Kemal Ağabeyi", şimdilerde Konak Belediye Başkanlığına aday adaylığını koyan Kemal Karataş, ilçede ayak basmadık yer bırakmıyor.

Chp'li Kemal Karataş Açıklaması
Ziyaretlerine, geri kalmış semtlerden Yenişehir'deki Roman vatandaşlardan başlayan Karataş, "Roman kardeşlerimiz oldukça zor şartlar altında yaşıyor, hayatlarını idame ettiriyor. Biz belediye yönetimine geldiğimizde onların dertleriyle dertleneceğiz. Konak'ta halkın belediyesi olacak" dedi.


CHP'de yıllardan beri çeşitli kademelerde görev yaptığını, İl Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu kaydeden Karataş, "Partim CHP'nin Türkiye'de artık iktidar olmasının zamanı gelmiştir. Ayrıca İzmir'deki iktidarının da sürmesini istiyorum. Tecrübeli bir siyasetçi olmam hasebiyle, bunu hizmete dönüştürmek benim en doğal hakkım. Bunun için aday adayıyım" şeklinde konuştu.

İzmir'de, daha yapılacak çok iş bulunduğunu, bunların birçoğunun da kentin merkezi olan Konak'ta olduğunu kaydeden Karataş, "Aday adaylığımı kamuoyuna deklare ettiğim toplantıda, 20'nin üzerinde proje açıkladım. Bunlardan biri de Yeşildere'nin imar edilmesiydi. Yenişehir semti de bu projemizin bir parçasıdır. Partim beni aday gösterir, halkımız da bana teveccüh gösterirse, halk belediyeciliği nasıl olur onu göstereceğim" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA