Başkan Ergün Mevlid Okuttu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kısa bir süre önce vefat eden annesi Nihal Ergün’ün adına Muradiye Camii’nde mevlid okuttu.

Başkan Ergün Mevlid Okuttu

Eylül ayında annesi Nihal Ergün’ü kaybeden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muradiye Camii’nde mevlid okuttu. Başkan Ergün’ün babası Cemal Ergün’ün de katıldığı mevlid hayrına ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Mehmet Ödevli, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Cem Çöllü ve Ergün’ün sevenleri katıldı.

Yatsı namazından sonra gerçekleştirilen mevlid hayrında İstanbul’dan Hafız Bestekar Amir Ateş, Ankara’dan Hafız İsmail Coşar, İzmir’den Hafız Duahan Adem Uran, İzmir’den Hafız Mevlidhan Selahattin Kuzkun ve Manisa’dan hocalar katıldı.

Ayrıca Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu da geceye sesiyle ve yorumuyla katkı sundu. Gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif ve okunan duaların ardından katılımcılara Gül Suyu ve Mevlid Şekeri ikram edildi. Cami çıkışında Başkan Ergün, Mevlid-i Şerif’e katılan hocalarla birlikte Saruhan Park’a geçerek, burada misafirlerini ağırladı.
Kaynak: İHA