Mehmet Amca İstedi Üç Saatte Gerçekleşti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, tekerlekli sandalye isteyen 82 yaşındaki Mehmet Eğri’nin talebini 3 saat içerisinde yerine getirdi.

Mehmet Amca İstedi Üç Saatte Gerçekleşti

Bodrum Mumcular Beldesi Çamarası Köyü Somucuk Mahallesi'nde yaşayan 82 yaşındaki Mehmet Eğri, yürümekte zorluk çektiği için Mumcular Merkez Mahallesi eski muhtarı Halil Başol'dan tekerlekli sandalye istemesi için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u aramasını rica etmişti.

Sabah saat 09.00 sıralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u telefon ile arayan Halil Başol yaşlı bir vatandaşın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Telefon görüşmesinden sonra gerekli birim sorumlusunu arayan Başkan MehmetKocadon vatandaşın isteğinin derhal yerine getirilmesini söyledi.

Tekerlekli sandalye Çamarası Köyü Somucuk Mahallesi'ne saat 11.00'de ulaştırılarak Mehmet Eğri'ye teslim edildi.

Mehmet Eğri kendisine yardımcı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek; “Sayın başkanıma çok teşekkür ederim. Yaşım 82 ve artık yürümekte zorluk çekiyordum. Evimin önündeki bahçeye çıkamaz olmuştum. Mehmet Kocadon Başkanımızı sabah aradık ve tekerlekli sandalyenin bu kadar hızlı getirileceğini hiç düşünmemiştik. Eşim ve ben bir belediye başkanına telefonla bile ulaşamayız diye düşünmüştük, sandalye de belki gelir belki gelmez demiştik. Ama ihtiyacımız olan tekerlekli sandalye üç saatte evime getirildi.

Mehmet Kocadon'dan ve ekibinden Allah razı olsun. Artık bahçemde dolaşabileceğim” dedi.

Kaynak: İHA