Levent Piriştina Açıklaması

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, Zeytintepe mahallesinde atık su ile su baskınlarından şikayet eden vatandaşlara kentin altyapı sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulacağını söyledi, “Bunun için kendi şantiyelerimizi kurmayı düşünüyoruz” dedi.

Levent Piriştina Açıklaması

Çevik Bir Meydanı’nda Mayko’nun yeri olarak bilinen Taşkaya Kıraathanesi’nde vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Levent Piriştina, hızlı nüfus artışı ve çarpık kentleşmenin getirdiği sorunların çözümü için öncelikle belediyenin kendi şantiyelerini kurması gerektiğine işaret etti.

Levent Piriştina, “Bu sorunun çözümü için ilgili merci ve kuruluşlarla işbirliği yaparak en hızlı şekilde çözüm bulacağız. Buca’da yaşanan altyapı ve üst yapı sorunlarını, trafikteki sıkıntıları biliyoruz ve bunların çözümü için projeler hazırlıyoruz. Göreve geldiğimizde ben ve ekibim ile çalışma arkadaşlarım Buca’daki sorunların tümünü çözmek için büyük bir özveriyle çalışacağız. Buca’yı, Bucalılarla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Piriştina, belediyenin asfalt, kaldırım ve parke taşı konusunda kendi şantiyelerini kurması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: “Buca Belediyesi’nin halen İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü çalışmaların ihtiyaca cevap vermede yetersiz kalıyor. Asfalt ve kaldırım başta olmak üzere tüm çalışmaları kendi olanaklarımız, kendi şantiyelerimiz ve kendi iş gücümüzle yapacağız. Kentin ihtiyacı olan üst ulaşım ve yol sorunlarını hızlı şekilde çözeceğiz. Avrupa standartlarına yükseltilecek yolların yapımında her noktaya eşit hizmet götüreceğiz. Her mahalleyi, her sokağı, her caddeyi bu Avrupa standartlarına ulaştıracağız.”
Kaynak: İHA