Chp'li Kayacan Açıklaması

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, Balçova Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafla görüştü.

Chp'li Kayacan Açıklaması
Aksakal Kayacan, kadın sürücülerin sayısının giderek arttığına dikkat çekerek “Kadın sürücülerimizin de araçlarını rahatça getirebileceği bir sanayi sitesi kuracağız” dedi.


Balçova’nın en iddialı aday adaylarından Semra Aksakal Kayacan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız verdi. Her fırsatta sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve esnafla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Aksakal Kayacan, son olarak Balçova Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

SİTENİN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK
Balçova Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren tüm esnaflarla tek tek görüşen Aksakal Kayacan projeleri arasında yer alan “Balçova Sanayi Sitesi’nin Canlandırılması” maddesine özel bir önem verdiklerini belirterek “Sanayi Sitesi ilçemiz için ekonomik açıdan oldukça önemli bir bölge. İlçemizde yer alan tüm imalatçılarımızı Sanayi Sitesi çatısı altına toplamayı hedefliyoruz” dedi.

Sanayi Sitesi’nin en önemli sorununun ulaşım olduğunu ifade eden Aksakal Kayacan “Bölgenin yakınından geçen otobana ara yollar aracılığıyla bağlantı yapılması için girişimlerde bulunacağız. Ayrıca buraya aracını bakım ya da tamir amacıyla getiren kişiler geri dönüşte sorun yaşıyor. Bu sorunun giderilmesi amacıyla ise İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile işbirliği içerisinde dolmuş ve taksi dolmuş projesini yaşama geçireceğiz” diye konuştu.

Aksakal Kayacan, günümüzde kadın sürücülerin sayısının giderek arttığına da dikkat çekerek “Araç kullanan kadınlarımız bir sorunla karşılaştıklarında araçlarını bir erkeğin refakatine ihtiyaç duymadan kendileri Sanayi Sitesi’ne getirebilmeli. Bunun için bölgede kafeteryası, oyun alanı ve tuvaleti bulunan bir sosyal kullanım alanı yaratacağız. Balçova Sanayi Sitesi’nin çehresi tamamen değişecek” dedi.

Kaynak: İHA