Bismil Başbakan Erdoğan'ı Bekliyor

Hafta sonu Diyarbakır’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Diyarbakır ve ilçelerinde çalışmalar devam ediyor.

Bismil Başbakan Erdoğan'ı Bekliyor

Başbakanın Diyarbakır ziyaretinde uğrayacağı Bismil ilçesinde hazırlıklar son aşamaya geldi. AK Parti Bismil Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeyyat Çelik, şu an parti üyelerinin gruplara ayrıldığını ve bu üyelerin köylere ve mahallelere giderek halkı Başbakanın Pazar günü yapacağı Bismil ziyaretine davet ettiklerini söyledi.

Halkın heyecanla Başbakanı beklediğini ifade eden Çelik, gerek ilçe teşkilatı olarak ve gerekse Bismil halkı olarak Başbakanın ilçelerine yapacağı ziyareti sabırsızlıkla beklediklerini ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerini ilettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA