Başiskele, Mükemmellikte Devler Liginde

Avrupa Mükemmellik Ödülü yolculuğunda iki önemli adımı başarıyla geçen Başiskele Belediye’si, Türkiye Kalite Derneği (Kalder) tarafından Ulusal Kalite Kongre Töreninde ‘Mükemmellikte Yetkinlik belgesi’ ile ödüllendirildi.

Başiskele, Mükemmellikte Devler Liginde
İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, Başiskele Belediyesi birçok ünlü ve büyük firmalar ve kuruluş arasına, tek belediye olarak girmeyi başardı.
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde 22’nci Kalite Kongresi düzenlendi.

Ödülünü almak üzere törene davetli olarak katılan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve kalite ekibi birçok uluslararası firma arasında ön sıralarda yer aldı.

Türkiye Mükemmellik Ödül Töreni’nde sahneye çıkan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ‘Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi’ ödülünü personeli ve Başiskele halkı adına Kalder Yönetim Kurulu Üyesi Sami Boydak’ın elinden gururla aldı. Ödül töreninde açıklama yapan Başkan Ayaz, 5 aşamalı olan EFQM modelinin 2. Aşamasında olan Başiskele Belediyesi ulusal kalite ödülünü hedeflediklerini dile getirdi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Biz 4.5 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetler ve projelerimizle zamanı hizmete dönüştürmeyi, Başiskele halkımız ile birlikte Başiskele’yi hizmette zirveye taşımayı hedefledik. Bu kapsamda yaptığımız her icraatta vatandaş memnuniyetini, çalışan memnuniyetini önemseyerek Başiskele halkına kaliteli hizmetlerle buluşturmayı başardık. Bugün burada aldığımız belge bunun ispatıdır. Ama bu bizim için yeterli değil, hedefimiz Başiskele olarak öncü ve örnek olma misyonumuza yakışır şekilde Ulusal Kalite ve Avrupa Kalite ödüllerini alarak, Türkiye’de örnek belediye ve kent imajını hizmette kalite de tescillemek ve Başiskele halkının haklı gururu olmaktır” dedi.

Kaynak: İHA