Atso’da Ki Toplantıya Tepki

Adıyaman Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Rağıp Aras, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu önceki gün düzenlenen ‘siyasi’ toplantıyla ilgili kınadı.

Atso’da Ki Toplantıya Tepki

Basın açıklaması yapan Adıyaman Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Rağıp Aras, ATSO’da düzenlenen toplantıyı tasvip etmediğini belirterek, Mustafa Uslu’ya sert eleştiride bulundu.

Rağıp Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında düzenleyen toplantıyı ve ATSO Başkanı Mustafa Uslu’yu kınıyorum. Başkana soruyorum Adıyaman’da kaç tane sanayici var biliyor mu? Onun bildiği 3-4 kişidir; bunlarda kendi yandaşları ve fikirdaşlarıdır. Adıyaman sanayicisi üreticisi 3-5 kişiyle temsil edilemez. Bence bu toplantıyı düzenleyen kişi veya kişiler siyasi yalakalık etmektedir. Bu yalakalığı yapacaklarına sanayicileri nasıl kurtaracaklarına baksınlar.

Kısaca Adıyaman Ticaret ve Odası siyaset odası değildir. Siyasi amaçla kullanılamaz. Bu toplantıyı yapma cesaretini nereden buluyor? Burada halk vardır. Bu kişiler kim ki halkın adına karar veriyorlar. Herkes işini yapsın. Bu seçim ATSO seçimi değildir.”
Önceki gün ATSO’da bazı işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri AK Parti’nin 19 aday adayının içerisinden 3’ünün belirlenerek partinin yetkililerine sunmak üzere oylama yapmıştı. Yapılan toplantıyla ilgili kamuoyunda olumlu veya olumsuz tepkiler yükseliyor.
Kaynak: İHA