Ak Parti İlçe Kadın Kolları Danışma Toplantısı

AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından danışma toplantısı yapıldı.


Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Belediye Beytepe Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıda, 2009 yılında seçimi kazanarak göreve geldiklerini ve söz verdikleri gibi ne aldatan nede aldanan olduklarını belirterek, vaat ettikleri hizmetleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İlkelerinden ve doğrularından taviz vermeden 4,5 yılı geride bıraktıklarını anlatan Yalçın, "Bazılarının hayal ettiği pek çok işi bizler tamamladık. Yıllardır hizmetlerden yoksun bırakılan Beşikli mahallesi ve taşlık sokaklarını, ilçemizin 5 ana arter yolunu, meslek yüksekokulun yolunu ve mahalle parklarını halkımızın hizmetine sunmanın sevincini yaşıyoruz. Bu hizmetler bir ekip işi, ekibimizle söz verdiğimiz hizmetleri tamamladık. Çalışmaya devam ediyoruz, biz çalıştıkça ilçemiz kazanıyor" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Turan da kadına büyük değer veren bir dinin mensupları olduklarını ifade ederek, "Her zaman büyük işlerde belirleyici oldunuz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de sizlere büyük görevler düşüyor. 11 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılanları görüyorsunuz. Tabi bu çalışmaları göremeyenlerde var yada görmek istemeyenler var. Ne yaptınız diye soruyorlar? "Onların gözleri vardır görmezler, kulakları vardır duymazlar" bizde onlara Allah'tan iyi gören gözler nasip etmesini diliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Sevda Yılmaz ise "Cennet annelerin ayakları altındadır" sözüne yürekten inanan millet olarak cefakar, fedakar, gecesini gündüzüne katıp ailesinin huzuru, mutluluğu için çaba sarf eden ailenin temel taşı kadınların eğlenmeye, dinlenmeye, stres atmaya hakkı olduğunu düşünerek etkinlik düzenlediklerini belirterek, 2014 yerel seçimler için start verdiklerini ve belirleyici olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA