İstanbul’da Narkotik Operasyonu

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ekipler tarafından sabahın erken saatlerinde çok sayıda adrese uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Operasyona Özel Harekat ekipleri de destek verirken, adreslerde bulunan şahıslar yere yatırılarak kelepçelendi. Şahısların kaldığı yer ise didik didik arandı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sabahın erken saatlerinde onlarca adrese uyuşturucu baskını yapıldı. Operasyonların yapıldığı adreslerden biri olan Bağcılar Fatih Mahallesi Fındık Sokak’a gelen ekipler, belirlene adrese girmeden önce hazırlık yaptı. Hem Özel Harekat Ekipleri hem de Narkotik ekipleri hazırlanarak, belirlenen adrese yöneldi. Apartmandan içeri giren ekipler, dairenin kapısını açmak için uyarıda bulundu. Kapı açıldıktan sonra içeri giren ekipler, içeride bulunan 2 erkek şahsı yere yatırarak kelepçeledi. Adreste bulunan bir bayan ise polisin sorularına yanıt vererek yardımcı oldu. Polis daireyi didik didik aradı. Aramalar sırasında pet şişelerden yapılan ve nargile şeklinde uyuşturucu almak için kullanılan düzenekler bulundu. Ayrıca uyuşturucu hap ve şırıngalar ele geçirildi. Öte yandan baskın sırasında zanlıların sokağa uyuşturucu madde atması ihtimaline karşın apartmanın arka sokakları da arandı. Polis saksı dipleri ve dolap çekmecesi gibi uyuşturucu gizlenmesi muhtemel yerleri de tek tek aradı.

Aramaların ardından baskında gözaltına alınan çok sayıda kişinin Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.
Kaynak: İHA