Altid Genel Kurulu

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin yeni yönetim kurulu belirlendi.


ALTİD Olağan Genel Kurulu Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ALTİD Başkanı Gülçin Güner'in yeniden aday olmadığı genel kurula Burhan Sili önderliğinde oluşturulan tek listeyle gidildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurulda 72 oy kullanıldı. 252 üyesi bulunan ALTİD'de 72 üyenin oyunu alan 15 kişilik yönetim kurulu ve 24 kişilik Türkiye Otelciler Federasyonu delegesi 3 yıllığına seçildi.

Genel kurulda konuşan Gülçin Güner, ALTİD'in, turizm adına önemli işler yaptığını söyledi.

Koltuk sevdası içinde olmadıklarını belirten Güner, "Alanya'nın Türk turizmindeki önemini biliyoruz. Her yıl yeni yatırımlarla Alanya'da yatak kapasitemiz daha büyüyor. Yenilenen oteller ile her yıl 5-6 bin kişilik bir kapasiteyle büyüyen bir sektörü yürütüyoruz" dedi.

Güner'e konuşmasının ardından hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Genel kurulda, yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Burhanettin Sili, Hızır Bozdoğan, Mehmet Dahaoğlu, Elvan Güneş, Mikail Ülker, Levent Alanya, Hüsnü Hüseyin Yüksek, Halil Çakır, Hüseyin Balıkçıoğlu, Erhan Yönet, Tolga Gürel, Şevki Taç, Mehmet Aydıncı, Dursun Karaca ve Mevlüt Kılınç

Genel kurulda şu isimler de TÜROFED delegesi oldu: Gülçin Güner, Hasan Şakiroğlu, Mikail Ülker, Burhanettin Sili, Hızır Bozdoğan, Hüseyin Balıkçıoğlu, Mehmet Dahaoğlu, Halil Çakır, Ali Döven, Hüsnü Hüseyin Yüksek, Müfit Kaptanoğlu, Hüseyin Hacıkadiroğlu, Ufuk Cömertoğlu, Serhat Kayış, Ramazan Aslan, Kamil Köseoğlu, Ertuğrul Gürel, Faik Kaptanoğlu, Elvan Güneş, Levent Alanya, Recep Tolga Gürel, Hayriye Sadullahoğlu Argun, İbrahim Sipahioğlu, Gökalp Canko,

Denetleme kuruluna ise Mehmet Ali Kemaloğlu, Mustafa Dinler ve Kasım Küçükertan seçildi.

Kaynak: AA