Ak Parti Konak Aday Adayı Sevim Tozan, Çok İddialı

AK PARTİ Konak Belediye Başkan aday adayı Tekstil Mühendisi Sevim Tozan, Konaklı kadınların çok daha iyi yaşam şartlarına layık olduklarını söyledi, "Eğer Allah nasip eder, partim beni aday gösterir ve hemşehrilerimin teveccühü ile seçilirsem, çok daha farklı bir Konak vadediyorum" dedi.

Ak Parti Konak Aday Adayı Sevim Tozan, Çok İddialı

Seçim çalışmaları çerçevesinde Konak'ı karış karış gezen ve kadınlar tarafından büyük ilgi gösterilen Tozan, aynı zamanda Konak Belediye meclis üyesi. AK PARTİ Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyeliği ve AK PARTİ Konak Kolları İlçe Başkanlığı yapan Tozan, NLP yani beyni anlama ve onu etkin bir biçimde kullanma yollarını öğreten teknik olan Kişisel Gelişim Uzmanı. Tozan, Konak'ta kadınların ‘yaşam tarzı endişeleri’ni NLP ile gidermeyi amaçladığını ifade ederek, "NLP seminerlerimizi önce partililerimizden başlatacağız. Bunu ‘Yol yoksa açacağız’ ve ‘Anahtara uygun kilit’ sloganları ile formüle ediyoruz. Partimize karşı en yüksek direnç Alsancak, Güzelyalı gibi semtlerde. Biz bu semtlerde partimize gönül veren ancak bunu açıklamakta zorlanan hemşehrilerimizi aktif hale getireceğiz. ‘Gelin tanış olalım’ toplantılarıyla kendimizi anlatacağız" diye konuştu.

Kentin "varoş" tabir edilen geri kalmış bölgelerini de ihmal etmeyen Sevim Tozan, buradaki kadınlarla daha yakından ilgileniyor, özellikle onların sosyal hayata katkı yapmalarını ve ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını istiyor. Tozan, ziyaret ettiği bölgelerdeki yaşlı insanlarla da yakından ilgileniyor.
Kaynak: İHA