Volkan Konak'tan Muhteşem Konser

İçel Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 'Cumhuriyet Konseri'nde sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, İçellilere unutulmaz bir gece yaşattı.


Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen konseri binlerce kişi izledi. Konseri İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Meclis üyeleri de baştan sona kadar takip etti. Konsere 'Feriğim' şarkısıyla başlayan Volkan Konak, gece boyunca 'Mimoza Çiçeğim', 'Yarim Yarim', 'Dertliyim Kederliyim', 'Dido', 'Ben Seni Sevdiğimi', 'Eledim Eledim', 'Yalancı Dünya', 'Ayşem', 'Bu gaybana Sevdaluk', 'Herkesin Bir Derdi Var', 'Kadınım' şarkılarını seslendirdi. Konserinde ölen ünlü sanatçıları ve şairleri de unutmayan Volkan Konak, slayt eşliğinde tek tek ünlülerin resimlerini İçellilere izlettirdi.

Konseri izleyen binlerce kişide Volkan Konak'a sık sık şarkılarında eşlik etti. Konsere katılan binlerce kişi İçel Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak adeta konser alanını bayram yerine çevirdiler. Ayrıca konsere katılanlar telefon ve fotoğraf makineleriyle konser anını ölümsüzleştirdiler. Yaklaşık 2,5 saat süren konser sonunda konuşan Volkan Konak, organizasyonu yapan İçel Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan ve ekibine teşekkür etti. Konak, "Bugün burada aşk verdim. Hiçbir zorunluluğunuz yokken buraya gelip emek verdiniz. Bizde bunun karşılığını verdik" dedi.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise Volkan Konak'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Bütün İçellilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Başkan Özcan, "Atatürk'ümüzü en iyi şekilde anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımızı en iyi şekilde kutluyoruz. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bize Cumhuriyeti kurdu ve yeni bir çağdaş ülke teslim etti. Gideceğimiz yolu da öğretti ve yıllardır onun izinde, onun yolunda gidiyoruz, gitmeye de devam edeceğiz. Biz Atatürk’ün devrim ve ilkelerine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Özcan, 'Ezo Gelin' şarkısını söyleyerek büyük beğeni topladı. Şarkının ardından İçellilere takılan Özcan, "Herkes işini yapacak. Şarkıcı şarkıcılığını, politikacı politikacılığını. Ancak 30 Mart'ta beni bir kez daha Belediye Başkanı seçmezsiniz, bende şarkıcı olurum. Beni seçmek zorundasınız" diye konuştu

Kaynak: İHA