Ülkü Ocakları’ndan Altan Tan Tepkisi

Pasinler Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yaşar, Diyarbakır Milletvekili Altan Tan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisine Erzurum isminin Erzerom olması yönündeki kanun teklifinden dolayı açıklama da bulundu.

Ülkü Ocakları’ndan Altan Tan Tepkisi

Başkan Emrah Yaşar yaptığı açıklama da; “Ülkemiz üzerinde hain emeller besleyen malum terör örgütünün savunucuları olarak faaliyet gösteren BDP’nin aciz milletvekillerinden Diyarbakır Bölge Milletvekili Altan Tan, güzide ilimiz Erzurum hakkında TBMM’ye vermiş olduğu isim değişikliği kanun ve yasa teklifi ile iç huzur ve barışı bozmak için her yolu deniyor. Bu süreçte bizlere düşen birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek ve kardeşlik ilişkilerimizi daha da güçlendirmektir. Bu hain ve sinsice oyunu Pasinler Ülkü Ocakları olarak şiddetle kınıyor ve aynı zamanda lanetliyoruz. Bu şahsın niyeti apaçık ortadadır. Türk’ün yıkılmayan tek kalesi olan ilimize yönelik olarak gerçekleştirilen bu malum saldırı, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hedef almıştır. Hain zihniyetler şunu bilmelidir ki; nice kahramanlık destanlarının yazıldığı ilimizde isim değişikliğine ne kendisinin ne de başkasının gücü yetmeyecektir.

Adını bile ağzıma almaktan hicap duyduğum bu şahısa Pasinler Ülkü Ocakları olarak buradan sesleniyoruz. Bir an evvel yapmış olduğu yanlışın, hadsizliğin farkına varıp içinde bulundukları kini, nefreti ve sinsice planları dışa vururken Dadaşların varlığını da göz önünde bulundurmalarını ve ateşle oynamalarını şiddetle tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA