Togem'den 2 Bin Öğrenciye Yardım

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Toplumsal Gelişim Merkezi Mardin'de farklı okullarda eğitim gören 2 bin öğrenciye çeşitli yardımlarda bulundu.


Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve TOGEM Onursal Başkanı Fahriye Ayanoğlu, TOGEM binasında yardım için düzenlenen törene katılarak öğrencileri kendi elleriyle giydirdi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, okul idarecileri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen bin kız bin erkek toplam 2 bin öğrenciye yardım elinin uzatıldığını söyledi.

TOGEM'in Mardin'de yardımlaşma ve paylaşma noktasında çok önemli bir boşluğu doldurduğunu belirten Ayanoğlu, şunları söyledi:

"TOGEM hayır sahibi vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Çok önemli bir değerimiz olan yardımlaşmayı yaşatmak adına bu tür yardımları önemsiyoruz. Mardin'in tüm mahallelerinden seçtiğimiz 2 bin öğrenci kardeşimize hayırseverlerimizin de katkısıyla kaban yardımında bulunduk. TOGEM kurulduğu günden beri çok etkin olarak çalışmaktadır. Yardımlaşma ve paylaşma noktasında çok önemli bir boşluğu doldurmaktadır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan yardımlar sürecektir."

TOGEM Onursal Başkanı Fahriye Ayanoğlu da öğrencilerin mutluluklarının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Kaynak: AA