Sinan Engin'den Baroni'ye: Kimsin lan sen!

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Baroni'nin yaptığı hareketi değerlendiren Sinan Engin "Bu terbiyesizliktir" dedi.

Sinan Engin'den Baroni'ye: Kimsin lan sen!
Baroni, maç sonrası tribünleri selamlarken elindeki Galatasaray formasını şortunun ön kısmından içeri sokması Sinan Engin'i kızdırdı. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'da yorumculuk yapan Engin, Baroni'nin bu hareketini terbiyesiz ve saygısızca olarak değerlendirdirip şunları söyledi:

Bu çocuk enterasan bir çocuk. Hareketleriyle tarzıyla futbol dışında bir takım şeyleriyle terbiyesiz huyları var. Bu hareketi Sow yapsa bilinçli yaptı demem. Emenike demem ama bu olduğu için söylerim. Başka bir futbolcu olsa demem. Egemen'e de söylemem... Gökhan Gönül'e hiç söylemem. Bu çocuk yapar bu çocuk artniyetli. Terbiyesizlik yapmıştır. Son derece saygısızca Galatasaray camiasından özür dilemesi lazım. Yarın çıkıp açıklama yapması gerekir. Bunu aynı şekilde Melo da yapsa aynı şeyi söyleriz. Kimsin lan sen! Ben kızıyorum sevmiyorum böyle şeyleri. Bırakacak bu işleri. Baroni böyle terbiyesiz saygısız yarın da açıklamasını yapacak özür dileyecek.