Altuğ Atalay'dan Esnaf Ziyareti

Pazar gününü esnaf ziyaretiyle geçiren AK Parti Kütahya Belediye Başkan Aday Aadayı Dr. M.

Altuğ Atalay'dan Esnaf Ziyareti
Altuğ Atalay, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Tarım İl Müdürlüğü görevi sırasında esnaf tarafından tanınan Dr. Altuğ Atalay, pazar esnafı ve özellikle de balıkçılardan AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olmasına yönelik büyük beğeni ve destek aldı.

Balıkçı esnafının büyük bir kesiminin Dr. Altuğ Atalay’ın aday olması durumunda kendisini destekleyecekleri ve ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.

Esnaf kesiminin genellikle işlerinin yerinde olduğu ancak daha iyiye gidilmesi ve vatandaşa verilen hizmet kalitesinin daha da artırılmasını, kendi fikirlerinin alınmasını, herkesi ilgilendiren projelerde vatandaşın onayının alınmasını talep ettiler. Ayrıca halka daha iyi hizmet verilebilmesi için belediyenin, valiliğin, vekillerimizin, devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının hepberaber çalışması bu amaçla bir birlik olunması gerektiğini vurguladılar. Bunun içinde istişareye açık her kesimle konuşabilen, Kütahya’yı tanıyan Ankara’yı bilen ve halkın içinden gelen birleştirici bir Belediye Başkanının büyük önem taşıdığını, bunun da Dr. Altuğ Atalay tarafından yapılabileceğini belirttiler.

Dr. Altuğ Atalay da kendisinin doğma büyüme Kütahyalı olduğunu, halkın sorunlarını bildiğini bunları çözmek için elinden geleni yapacağını ve bunun için bu göreve talip olduğunu vurgulayarak vatandaşların ilgi ve alakaları için teşekkür etti.
Kaynak: İHA