Yenimahalle’de Ünlüler Geçidi

Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu, “Bakar Mısınız?” adlı kabare oyunuyla perdelerini tiyatroseverlere açtı.

Yenimahalle’de Ünlüler Geçidi

Başrollerini Sinan Bengier, Umut Oğuz ve Hilmi Erdem’in paylaştığı iki perdelik oyun Yenimahalle’de kırdı geçirdi. Oyun içindeki skeçlerle izleyenleri büyüleyen oyuncular, Yenimahallelilerden tam not aldı. Skeçleri izleyen herkesin kendinden de bir şeyler bulacağı oyun, dakikalarca ayakta alkış aldı.

Sinan Bengier’in yazıp yönettiği, Tiyatro İyi Fikir oyuncularının sahnelediği oyun, farklı kültürlerdeki insanların hayatlarından kesitleri anlatıyor. Oyun içinde 1954 yılında Yenimahalle’ye geldiğini ve burada büyüdüğünü belirten Bengier, Yenimahallelilerden büyük alkış alırken, eski arkadaşlarının da kendisini izlemeye geldiğini söyleyerek mutluluğunu dile getirdi.
Oyun bitiminde oyuncular, “Yenimahalle’ye her gelişimizde bizleri çok özel, çiçeklerle ağırlıyorlar. Buranın atmosferi mükemmel. Tiyatrodan anlayan insanlara oyun sahnelemek bizler için de keyif verici” dediler.
Kaynak: İHA