Nazilli Belediyesinden Köylere Destek

Nazilli Belediyesi Beyerli ve Esenköy köyleri arasında modern bir köprü yaptırıyor.


Nazilli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, söz konusu köylerde yaşamını sürdüren vatandaşların Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan yeni bir köprü yapılması için talepte bulunduğu belirtildi.

Başkan Alıcık'ın Beyerli ve Esenköy köyleri arasında akan Çallık Deresi üzerindeki köprünün incelenerek gereken çalışmaların yapılması talimatını verdiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Beyerli ve Arpaz köyleri arasından akan Çallık Deresi üzerindeki köprünün can ve mal güvenliği açısından uygun şartları taşımadığını ziyaretlerimiz sırasında kendimiz de yerinde görerek inceledik. İki köyün bağlantısını sağlayan bu köprünün ihtiyaçları karşılayamaz ve hayati tehlike taşıyor olduğuna dair raporunun tanzim edilmesi üzerine yeni bir köprünün yapılması kararını aldık. Mal kaybından öte yaşanabilir yeni can kayıplarını önlemek bizim görevimiz. Yıkılan köprü yerine 10 metre genişliğinde 9 metre uzunluğunda ve 4 metre yüksekliğinde çift araç geçişine uygun yeni köprü inşa edilecek. Köprü en kısa zaman da bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak."

Kaynak: AA