İki Cadde Trafiğe Kapatılacak

Yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları nedeniyle Burhanettin Onat Caddesi'nin doğu şeridi 3-4 Kasım 2013 tarihlerinde, Narenciye Caddesi'nin güney şeridi de 3 Kasım Pazar gününden itibaren bir ay süreyle trafiğe kapalı olacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, yapılacak yağmur suyu drenaj hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle Burhanettin Onat Caddesi'nin Sampi Kavşağı ile Narenciye Caddesi kesişimi arasındaki doğu şeridinin, 3 Kasım Pazar ve 4 Kasım Pazartesi günü trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Açıklamada, bu süreçte trafiğin Cebesoy Caddesi üzerinden verileceği, Burhanettin Onat Caddesi'nin de 5 Kasım salı günü trafiğe tekrar açılacağı kaydedildi.

Açıklamaya göre, Narenciye Caddesi'nin güney şeridi de 3 Kasım Pazar gününden itibaren yağmur suyu drenaj çalışması nedeniyle trafiğe kapatılacak. Çalışma yaklaşık 1 ay sürecek. Bu süreçte Burhanettin Onat Caddesi'nden gelip Kırcami yönüne giden araçlar, Narenciye Caddesi tarafına dönemeyecek, Sampi Kavşağı istikametine doğru devam edecek. Sürücüler, trafik işaret ve levhaları ile uyarılacak ve alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Açıklamada, çalışmalar boyunca Konyaaltı istikametinden gelip Narenciye yönüne gitmek isteyen sürücülerin, 100| Yıl- Mevlana Caddesi- Meydan Kavşağından Aspendos Bulvarı yönüne dönmeleri önerildi.

Kaynak: AA