Erözgün, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Ak Parti Sungurlu belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan eski Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, başvurusunu yaptı.

Erözgün, Adaylık Başvurusunu Yaptı

AK Parti İl Başkanlığına gelen Okay Erözgün, adaylık formunu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurettin Karacaya teslim etti.

Sungurlu’yu marka bir şehir yapmak için aday adayı olduğunu açıklayan Erözgün, “Sungurlumuzu Orta Anadolu’nun Marka ilçesi yapmak için kollarımızı sıvadık ve halka hizmet yarışında Sungurlu için bende varım diyorum’ dedi.

Siyaseti, bir makam mevki, şan şöhret, sen ben kavgası içerisinde olmanın çok ötesinde görmekteyim diyen Erözgün, “Tatmin edeceğimiz bir egomuzda yok yıllarca çeşitli sendikalarda Genel Başkanlık ve şirketlerimizin yöneticiliğini yaptım, nefsimizi terbiye etmeyi yıllar önce öğrendik. Bu ilçenin evlatları olarak bizler milletimizin imkanları ile yetiştik ve bu günlere geldik. Bu ülkenin okullarında eğitimimizi tamamladık. Hal böyle iken bizler kendi kabuğuna çekilerek, küçük dünyalarında ufak mutlulukların peşinde koşanlardan olmamalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA