Mhp’li Kadınlardan Zafer Sözü

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Milliyetçi Hareket Partili kadınlar bu seçimlerde destan yazacaklar.

Mhp’li Kadınlardan Zafer Sözü
Bu destanın ateşini ve kıvılcımını da buradan, Gölbaşı’ndan ateşleyeceğiz” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kadın kolları, istişare amacıyla düzenlenen kahvaltılı buluştu. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Ankara’nın ilçelerinde ve Gölbaşı’nda 3 Hilalin dalgalandırılması için sözbirliği yaptılar.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ile Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın da katıldığı MHP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanlığı’nın istişare toplantısı Gölbaşı’nda gerçekleştirildi.

Temsilciler ve teşkilat yöneticileri, 30 Mart 2014’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Ankara’da başarılı olmak için söz birliği yaptılar.

KARAKAYA VE ODABAŞI KONUŞTU
Başkan Adayı Karakaya, kadınların da listelerde yer alması gerektiğini belirterek, siyasetin içinde olmaları için elinden geleni yapacağını söyledi.

Prof. Dr. Karakaya, “Bu yerel seçimlerde üretken belediyecilik anlayışı ile tüm belediyeleri alacağız. Ben şuna inanıyorum; Milliyetçi Hareket Partili kadınlar bu seçimlerde destan yazacaklar. Bu destanın ateşini ve kıvılcımını da buradan, Gölbaşı’ndan ateşleyeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Karakaya, Gölbaşı Belediyesi’nin başarılı hizmetleriyle her yere eşit hizmet götürdüğüne dikkat çekerek, MHP’nin Gölbaşı’nda çalmadan çalışmanın ne olduğunu gösterdiğini ve dürüstlük ile çalışkanlığı birleştirdiklerini bildirdi.

Kahvaltılı istişare toplantısında konuşan Başkan Odabaşı da, 2009 yerel seçim zaferinin mimarının kadınlar olduğunu ifade ederek “Kadınlarımız 2009 seçiminin kahramanlarıdır. Bu kahramanlığı 2014 yılında tekrar yapacağınıza canı gönülden inanıyorum. İnşallah yine el ele, kol kola, yürek yüreğe vererek ve Cenabı Allah’ın yardımıyla başkanlıkları alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İstişare toplantısına yaklaşık 100 kişilik köy ve mahalle kadın kolları temsilcileri ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve eşi, TÜRKAV Başkanı MYK üyesi Şenol Bal, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurcan Kandemir, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Kadın Kolları Başkanı Çimen Bayram, Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla ve ilçe teşkilatı yöneticileri eşleriyle birlikte katıldılar.

Yapılan istişare toplantısının ardından MYK üyesi ve TÜRKAV Başkanı Şenol Bal, MHP’li kadınlara bir konferans verdi.
Kaynak: İHA