'Görüş Günü Kadınları” Optimum'da

Çekimleri Adana'da yapılan televizyon dizisi “Görüş Günü Kadınları” birçok sahnesine Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi ev sahipliği yaptı.

'Görüş Günü Kadınları” Optimum'da
Göz alıcı mimarisinin yanı sıra Adana'nın bir başka güzel göründüğü manzaralı terası, ferah ve nezih ortamıyla oyuncuların da hayran kaldığı alışveriş merkezindeki çekimi binlerce kişi heyecanla izledi.
Mehmet Yiğitalp'in yapımcılığını, Veli Çelik’in yönetmenliğini üstlendiği yeni sezonun en sevilen dizilerinden “Görüş Günü Kadınları”nın oyuncuları çekimler için sabahın erken saatlerinde Optimum'daki yerlerini aldılar. Şenay Gürler (Süreyya), Yıldız Çağrı Atiksoy (Gülay), Ümit Olcay (Arif), Yosi Mizrahi (Hakkı), Cansın Yosun (Canan), Sinan Tuzcu (Mehmet), Yeliz Doğramacılar (Bahar), ve Bartunç Akbaba (Yiğit) ile prodüksiyon Korkut Keskin, çekimler sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Çekim aralarında AVM ziyaretçileriyle anı fotoğrafı çektiren ünlü oyuncular, gördükleri ilgi ve sevgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Dizide Gülay karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy'un 6. bölümün en önemli sahnelerinden birisi olan trajik doğum sahnesi tuvalet bölümünde çekildi. Süreyya karakterini canlandıran Şenay Gürler'in eski şaşalı hayatına kavuşma çabaları sonucunda “para transferi” gerçekleştireceği sahnenin çekimi ise Optimum'un gözalıcı manzaraya sahip terasında çekildi. Mehmet, Gülay ve Bahar'ın rol aldığı sahnelerin çekimi de alışveriş merkezinin yemek katı ile koridorlarında gerçekleşti. AVM'nin giriş katından terasa kadar yayılan çekimler gün boyu ve gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Çekimleri izleyen AVM ziyaretçileri hem eğlenceli vakit geçirdiler, hem de heyecanla izledikleri dizide rol alan oyuncuları yakından görme, fotoğraf çektirme ve sohbet etme imkanı buldular.
Kaynak: İHA