Düzce’nin İlk Armatörü Oldu

Düzceli genç girişimci İsa Üçüncüoğlu, Düzce’nin ilk armatörü oldu.

Düzce’nin İlk Armatörü Oldu
Üçüncüoğlu gemilerin elde edeceği gelirlerin vergisini Düzce vergi dairesine ödeyeceğini dile getirirken, örnek bir çalışma olduğunu Düzceli yatırımcılarında bu sektöre ilgi göstereceğini belirtti.


Düzceli iş adamı İsa Üçüncüoğlu, İstanbul’da 2 tanede yük gemisi alarak yatırımlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Üçüncüoğlu hem Düzce’nin ilk armatörü oldu, hem de Düzce’nin ilk kez gemisi oldu. Ayrıca Üçüncüoğlu bu olayın ilk olmayacağını ve aynı şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Üçüncüoğlu “Bir ay önce 2 tane kuru yük gemisi aldık ve taşımacılık yapmaya başlıyoruz. Düzce’nin ilk armatörü olduk. İlk etapta bu gemiler ile kuru yük taşıması yapacağız. Bu gemiler İstanbul’da limanda döküm işinde kullanılıyor. Dolgu sahalarından hafriyatları iş makineleri ile birlikte gemilere yüklüyoruz taşıyoruz. Hem doğayı koruyoruz. Hem de işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu alanda ne kadar çok Düzceli olursa bizim önümüz o kadar açılır. Bu çalışmalar ile birlikte Akçakoca’ya liman ve gümrük kurulabilir. Bu da Düzce ekonomisine yüzde 20 katkı sağlayabilir. İş istihdamı da sağlar. Düzce’yi bulunduğu konumdan itibaren bir kademe daha potansiyelliğini arttırabilir. Bunun için uğraşacağız. Çocukluğumuzdan beri bu işlere hevesimiz vardı. Allah nasip etti” dedi.

Kaynak: İHA