Başkan Özkan Aday Adaylığını Açıkladı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Özkan, 2014 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

Başkan Özkan Aday Adaylığını Açıkladı

Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan AK Parti İlçe binasından başkan adaylığını açıkladı
İki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Özkan, üçüncü dönem başkan aday adaylığını resmen açıkladı.

Özkan, “Mart ayında yapılacak yerel seçimlere aday adaylığımı açıklıyorum. İnşallah ustalık dönemim olacak” dedi.

AK Parti İlçe teşkilatında yapılan toplantıda konuşan Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, ‘‘Başbakanımızın dediği gibi çıraklık, kalfalık dönemimizden sonra üçüncü kez ustalık dönemimiz için aday adayı oluyorum. On yıllık tecrübemizi üçüncü dönem ile taçlandırmak istiyorum. Partimiz bizi çok önemli ve anlamlı bir görevle onurlandırdı” dedi.

Biga’da yeni hizmetlere devam edeceğini belirten Özkan, “Partimizin ve halkımızın bize vermiş olduğu destekle Biga için yeni hizmetlere devam edeceğiz. Partimiz tarafından onay görülürse hizmetlerimize yedi gün yirmi dört saat durmadan çalışacağız. Görmüş olduğunuz tablo hizmet kadrosu içerisinde yer alan arkadaşlarımızla yeni dönemde yepyeni heyecanla ve dinamik bir kadroyla çıktığımızın göstergesidir’’ diye konuştu.

Öte yandan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Bülent Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri İsmail Gezer, Nazım Hikmet Keskiner ve Müzeyyen Işık, Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylıklarını açıklarken, yine yönetim kurulu üyesi Necdet Irak da İl Genel Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylıklarını açıklayan Bülent Erdoğan, İsmail Gezer, Nazım Hikmet Keskiner, Müzeyyen Işık ve Necdet Irak birer teşekkür konuşması yaptılar. Vekâleten AK Parti İlçe Başkanlığını üstlenen Yasin Öztürk aday adaylarını tek tek tanıttı ve yerel seçimlerde başarılı olacaklarını, oy oranını daha da arttıracaklarını söyledi.

Kaynak: İHA