Vali Yazıcı Açıklaması

Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları gezen Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, “Şahinbey İlçemizde hangi bölgeye giderseniz gidin Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun ciddi yatırımlar kapsamında planlı, hesaplı ve akılcı yatırımlar yaptığını görüyorsunuz” dedi.

Vali Yazıcı Açıklaması

Altı ay önce Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeşilvadi parkında incelemelerde bulunan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile birlikte yapımı tamamlanan projeleri yerinde görmek için çalışmaları gezdi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, PLANLI, HESAPLI VE AKILCI YATIRIMLAR YAPIYOR
Şahinbey Belediyesi’nin yatırımlarını ve yapılmış olanlardan örnek alınacakları yerinde görmek adına incelemelerde bulunduklarını ifade eden Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Şahinbey’i bir iki cümle ile ifade etmek mümkün değil. Olağan üstü bir gelişme göstermiştir. İlçemiz büyük olduğu için yapılan işlerde hacimli işlerdir. Metropol şehirlerde yapılacak olan hizmetlere başlanmış ve bitirilmiştir. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyorum, hangi bölgeye giderseniz gidin planlı, hesaplı ve akılcı yatırımlar yapmıştır. Yani yapılan hizmetler iş olsun adet olsun diye yapılmamıştır. Her biri gerçek çapında ve kalitesinde yapılmıştır. Başkanımız İstifade edip örnek alacağımız belki taklit edebileceğimiz bir belediye başkanımız. Ben bütün halkımıza bu hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise şunları söyledi:
“Yozgat ilimizde Spor Vadisi projesi düşünüyoruz. Şahinbey’de Valimiz, Emniyet Müdürümüzle birlikte yapılan güzel projeleri örnek almak adına incelemelerde bulunuyoruz. Şahinbey’de insana yapılan yatırımları gördük, eğitime yapılan önemli destekleri, tarihi ve kültürel alanda güzel çalışmalar yapılmıştır.”
Kaynak: İHA