Polis Eşlerinden Kermes

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği , şehit ailelerin çocukları yararına kermes düzenlendi.


Polisevi Kır Bahçesinde düzenlenen kermesin açılışına, Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'un eşi ve PEKAY Denizli Şube Başkanı Fatma Demir, emniyet mensupları, polis eşleri ve vatandaşlar katıldı.

Demir, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, polis eşlerinin güzel bir çalışma yaptıklarını belirterek, derneğe ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Kermesten elde edilen gelirle şehit ailelerinin çocuklarına yardımda bulunulduğunu ifade eden Demir, "Dernek böyle güzel faaliyetlerde bulunuyor. Biz de derneğin faaliyetin desteklemek amacıyla alışverişimizi yapıyoruz. Çok güzel şeyler yapmışlar" dedi.

PEKAY Denizli Şube Başkanı Fatma Demir, PEKAY yararına çaylar düzenlediklerini, bugün de bu kermesi organize ettiklerini kaydetti.

Denizli'de 55 öğrenciye eğitim yardımı yaptıklarına dikkati çeken Bulut, "Kermes gelirleriyle, çay gelirleriyle şehit ailelerine destek oluyoruz. Kermesimize polis eşleri emek verdiler, gayret ettiler, Kermesin de hayırlı olmasını diliyorum, halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çeşitli tekstil ürünleri ile polis eşlerinin yaptığı el işlerinin yanı sıra mantı, gözleme, börek gibi çeşitli gıda maddeleri iki gün satışa sunulacak.

Kaynak: AA