Başkan Mutlu Açıklaması

Ak Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kırman, parti olarak önümüzdeki yerel seçimlere odaklandıklarını belirterek, "İnşallah bu defa Uzunköprü Belediye başkanlığını alacak ve halkımızı Ak Parti'nin sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız" dedi.

Başkan Mutlu Açıklaması
Kırman, Ak Partililik misyonunu taşıyan en uygun adaylarla Uzunköprü halkının karşısına çıkacaklarını da sözlerine ekledi. Kırman, "Belediyecilik Ak Parti'nin işidir. Ak Parti'nin belediyecilik anlayışı milletimiz tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır. Uzunköprü halkının artık Ak Partili bir belediye istediğini de şimdi herkes biliyor" şeklinde konuştu.

Ak Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kırman, Uzunköprülülere Ak Parti'nin millete hizmet aşkını göstermek ve sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak için var güçleri ile çalıştıklarını ve seçim sabahına kadar da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kırman "Uzunköprü şimdiye kadar çok zaman kaybetti. İlçemizin yıllardır yığınla sorunu birikti. Uzunköprü'yü; ekonomik, sosyal ve kültürel manada geliştirmek, altyapı sorunlarını ortadan kaldırarak görsel bir güzelliğine kavuşturmak, merkezi hükümetle birlikte hazırlayacağımız projelerle ilçemizde istihdam sahaları oluşturmak ve sonuçta Uzunköprü'yü çağdaş, sorunsuz ve yaşanabilir örnek bir ilçe yapmak için belediye başkanlığını kazanmak zorundayız. Hatta Uzunköprü'nün geleceği ve Uzunköprülülerin iyiliği için buna mecburuz." dedi.

Açıklamasında, Ak Partinin belediyecilikteki başarısının millet tarafından test edilip onaylandığını da dile getiren Kırman, Uzunköprü'nün Ak Parti'nin değişimci, yenilikçi ve sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştıktan sonra kısa sürede gelişip değişeceğini dile getirdi.
Kaynak: İHA