Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Orman ve Su İşleri Müdürlüğünce hazırlanan "Kırklareli'de Balıklandırma Projesi" kapsamında Vize ilçesine bağlı Balkaya köyü Yenesuyu Deresinden 200 anaç alabalık toplanarak, üretim için Rize'ye gönderildi.

Kırklareli Orman ve Su İşleri Müdürü Filiz İhtiyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce balıklandırma projesi kapsamında toplanan balıkların Rize Alabalık Üretme ve Yetiştirme İstasyonunda üretilerek yeniden derelere bırakılacağını söyledi.

Filiz İhtiyar, proje çalışmalarının yaklaşık 2 yıl süreceğini kaydetti.

-Yerel seçimlere doğru

AK Parti Kırklareli Teşkilat Birim Başkanı Hüseyin Kasap, görevinden istifa ederek, Üsküp Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Kasap, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, "hakka hizmet, halka hizmet" anlayışıyla yola çıktığını söyledi.

Siyasi bilgi ve birikimleriyle yeteneklerini Üsküp belde halkına aktarmak istediğini ifade eden Kasap, şöyle konuştu:

"Partimizin değişik kademelerinde görev aldım. Partimiz adına güzel çalışmalar yaptığıma inanıyorum. Daha farklı açıdan hizmet etmek adına Üsküp Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Bu bir süreçtir. Benimle beraber Üsküp Belediye Başkanlığına talip olan arkadaşlarımız olabilir. Biz özellikle AK Parti içerisinde birbirimize rakip değil desteğiz. Şimdiden tüm aday adayı olacak arkadaşlarıma sürecin hayırlı olmasını diliyorum."

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz da yerel seçimlerin hayırlı olması temenni etti.

Kaynak: AA