Sular Yolu Asfaltlandı

Adana Büyükşehir Belediyesi, “Adana’nın Yolları Baştan” projesi kapsamında kentin cadde ve bulvarlarını asfaltlamaya devam ediyor.

Sular Yolu Asfaltlandı
Bu kapsamda çalışmalarını iyice yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Adana’nın önemli bulvarlarından Sular Yolu’nu kısa sürede asfaltlayarak, trafiğe yeniden açtı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Adana’nın Yolları Başkan” diyerek yola çıktıklarını belirterek, “Sular Yolu Adana’nın merkezinde yer alan bir bulvar. Orayı asfaltladık ve yepyeni bir görünüme kavuşturduk. Sular Yolu artık Adana’ya yakışır bir hale geldi” dedi.

Birkaç ay içinde Büyükşehir’in görev ve sorumluluk alanına giren tüm cadde ve bulvarları tamamen asfaltlayacaklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Günde 3 bin 200 ton kapasiteli asfalt fabrikası kurduk. Adana’da asfaltlanmadık yol bırakmayacağız” ifadesini kullandı.

Zihni Aldırmaz, yapılan asfalt kaplamanın çok kaliteli olduğunu da belirterek, kaydeden, “Adanalı hemşerilemiz de yapılan işin kalitesini görüyor. Asfalt kapladığımız yolların çizgilerini de hemen çekiyoruz ve yollar hem kaliteli hem de güzel bir görünüme kavuşuyor. Adanalı’ya hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA